TULEVAISUUDEN TAIDOT

Sisäinen rauha ja tasapaino
Itsensä tunteminen
Oman jaksamisen tiedostaminen
Hengityksen ja ajattelun voima
Oman kehon kuuntelu
Hiljentämään oppiminen
Tietoisuustaidot
Inhimillisyys
Inhimilliset taidot

MENTAALINEN KUNTO
- Yrityksen menestystekijä

Muutokset, epävarmuus, teknologian  huima kehittyminen, jatkuva oppiminen ja kehittäminen ovat nykyajan työelämää. Työelämä kuormittaa meitä monessa suhteessa. Päivät on täynnä kiireellisiä viestejä, puheluita sekä muita tärkeitä ja keskittymistä vaativia tehtäviä. Tasapainoinen ja hyvinvoiva henkilöstö luo vakaan ja menestyvän pohjan yritykselle. Tulevaisuuden taitoja tarvitaan, koska mentaalinen kunto on yrityksen yksi menestystekijöistä. 

 

Positiivinen virta henkilöstössä, tuo positiivista virtaa yrityksen kassaan.

 

Relatime valmennus tarjoaa yrityksille konkreettisia ja kustannustehokkaita keinoja kuinka työntekijä pystyy palautumaan työstä ja arjen vaatimuksista sekä hallitsemaan stressiä. Palautuneena ja rentoutuneena ihminen voi paremmin ja on sitä kautta tehokkaampi ja tuottavampi työntekijä yritykselle. Avaimet siihen on pysähtymisessä ja siinä että keho rauhoitetaan. 

 

Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous räätälöidyistä ratkaisuista juuri yrityksesi tarpeisiin alan vaikuttavimmilta ammattilaisilta!

PALVELUT

Yritysvalmennukset esimerkiksi stressinhallinta, palautuminen, vuorovaikutus

Kokonaisvaltainen hyvinvointi: psyykkinen valmennus, liikunta ja ravinto

Palautumishetket ja taukoliikunta

Työhyvinvointipäivät ja iltapäivät

Workshopit

Firstbeat -mittaukset

Verkkokurssit

ESIMERKKI RELATIME VALMENNUKSESTA

RELATIME Hengitä n.1,5h

Yrityksen valmennuspaketti yksilön palautumiseen 12 hengelle

Hinta 600 eur + alv 24% yrityksesi tiloissa sis. valmentajien kulut PK-seutu ja Päijät-Häme, muuten sop. mukaan

SISÄLTÖ

  • Pysähtyminen ja hengityksen voima
  • Kehon kautta mielen vapauteen
  • Mitä rentoutus on
  • Miten saavuttaa rentoutuksen fysiologinen tila
  • Mitkä ovat rentoutuksen hyödyt
  • RelaTimen istuttaminen arkeen ja työpäivän keskelle
 

RelaTime on uusi taukojumppa mielelle ja hermostolle!! Vapauttamalla kehosta jännitykset vapautat myös mielesi! Jos teet koko päivän töitä hartiat kumarassa ja huonossa ryhdissä, se vaikuttaa mielen tilaasi. Koe RelaTimen voima!

 

  • Palautumisharjoitteita
 
Räätälöidään yrityksesi henkilöstölle sopiva valmennuspaketti, ole rohkeasti yhteydessä!
 

REFERENSSIT

Hieno kokemus, jota voin ehdottomasti suositella muillekin yrityksille. Mahtava Duo!!! Kiitos!!!

 

Markprint, työntekijä 

Päijät-Hämeen Yrittäjien henkilöstö sai kokeilla Sannan ja Katrin valmennusta kolmen valmennuskerran ajan. Valmennus auttoi pysähtymään ja tunnistamaan itselle tärkeitä voimavaroja. Omien voimavarojen tunnistaminen on ensimmäinen askel niiden vahvistamiseen arjessa.

 

Heta Vihervirta-Vuontelo, Päijät-Hämeen Yrittäjä

Osana Kivimaan apteekin työhyvinvointia, halusin hankkia meille hyvinvointiin tähtäävää kurssitusta. Olin huolissani henkilökunnan jaksamisesta lisääntyneen työmäärän takia, ja näin, että henkilökunta kaipaa keinoja hengähtää työpäivän aikana. Kävin keskusteluja RelaTimen vetäjien kanssa ja päädyimme suunnittelemaan kokonaisuutta, johon sisältyy hektisen työn keskellä tehtäviä harjoitteita, ja kotona tehtäviä pidempiä rentoutuksia. Henkilökuntamme oli koulutukselle vaativa kohderyhmä, tietäväthän apteekin ammattilaiset yhtä jos toista terveydestä ja kehon ja mielen yhteydestä. Osaavat vetäjät saivat kuitenkin ryhmän mukaan harjoitteisiin ja koulutuksessa henkilökunnalla oli hauskaa. Kaikki jaksoivat tehdä myös seuraavaksi viikoksi annettuja harjoitteita, sekä kotona, että töissä.

 

Olin tyytyväinen koulutuksen kokonaisuuteen ja se toimi hyvänä ponnahduslautana omalle työhyvinvointi pyrkimyksillemme. Osaava ja hyvinvoiva henkilöstö on palveluammatin tärkein kivijalka, ja olen ylpeä siitä, miten henkilökuntamme haluaa pitää huolta itsestään ja jaksamisestaan.

 

Olli Salin, Proviisori, Kivimaan apteekki 

Kiitos Sanna ja Katri erinomaisesta ja intensiivisestä palautumisvalmennuksesta henkilös-töllemme. Valmentajana pystyitte antamaan oppeja minulle ja työntekijöillemme. Valmennus oli hyvin informatiivinen, käytännönläheinen ja ymmärrettävä. Työntekijöiden oli helppo samaistua tarinoihinne ja lähteä kokeilemaan omassa työ- ja arkipäivässään opettamianne helppoja harjoitteita. Oli tärkeää ymmärtää hengityksen ja hermoston merkitys omassa palautumisessa. Pidin myös siitä, että puhuitte oman vastuun ottamisesta hyvinvoinnissa. Työnantajana haluan pitää huolta henkilöstömme hyvinvoinnista mutta kaikkea emme voi hoitaa työnantajanakaan. Tulen ehdottomasti antamaan suositukseni kaikille, jotka tarvitsevat hyvinvointivalmennusta etenkin palautumiseen ja stressinhallintaan.

 

Risto Kasurinen, kehitysjohtaja Gymstick International Oy

Sain työnantajaltani mahdollisuuden osallistua Rela Time työhyvinvointivalmennukseen. 

 

Olen aktiivinen ja liikunnallinen, keski-ikäinen nainen, joka työkseen myy liikuntavälineitä jälleenmyyjille, ja jolla kalenteri on täynnä harrastuksia ja menoja. Illat ja viikonloput täyttyvät tanssista, koiraulkoilusta, kuntosalitreeneistä, crosstraining-harjoittelusta ja lastenlasten kanssa touhuamisesta. Kehonhuoltoa pyrin tekemään pari kertaa viikossa kotona tai yin-joogassa, ja hierojalla käyn kerran-pari kuukaudessa. Vaikka koin tekeväni asiat hyvin ja sain mielestäni tarpeeksi liikuntaa, tunsin silti aika ajoin uupumusta ja etenkin voimatason laskua. Viimeisten parin vuoden aikana myös nukahtamisvaikeudet ja satunnaiset ruoansulatusongelmat olivat käyneet tutuiksi. 

 

Työhyvinvointivalmennukseen lähdin ilman suurempia ennakko-odotuksia. Valmentajien lähestymistapa oli kannustava ja he käyttivät paljon omia kokemuksiaan ja esimerkkejä. Ryhmätapaamiset olivat rentoja ja koko ryhmä osallistui kertomalla omia esimerkkejään ja oivalluksiaan. Kävimme teoria-asioiden lisäksi läpi muun muassa monta erilaista, helppoa keinoa miten kiireisen työpäivän aikana katkaista kiire ja stressi sekä antaa keholle mahdollisuus pieneen palautumiseen. Opin, miten pienikin tauko säännöllisesti tehtynä vaikuttaa myönteisesti terveyteeni ja jaksamiseeni myös pitkäjänteisesti. 

 

Valmennukseen kuuluvaa FirstBeat -analyysiä pidän erityisen tärkeänä. Analyysi viimeistään avasi silmäni palautumisen tärkeydelle. FirstBeat analyysin tulokset käytiin läpi hieman pienemmässä ryhmässä, jossa oli helppo saada vastauksia ihan kädestä pitäen ja ymmärtää, miten yhteenvetoa ja tuloksia luetaan.

 

RelaTime valmennus oli mielestäni paras kalenterin täytteeni pitkään aikaan. RelaTime yrittäjät ja valmentajat ovat hyvinvointialalla uusia tekijöitä, mutta heidän työhistoriansa liikunta-alalla ja yritysmaailmassa sekä omat kokemuksensa työssäjaksamisen haasteista toivat valmennukseen erityistä uskottavuutta ja syvyyttä. Valmennustapa oli ihmisläheinen ja käytännöllinen, kuunteleva ja kannustava. Tapaamiskerrat olivat sopivan mittaisia ja perjantaisin, jolloin asioita pääsi heti viikonloppuna pohtimaan ja kokeilemaan kotona rauhassa. 

 

Mielestäni opin valmennusjakson avullaymmärtämään palautumisen tärkeydenymmärtämään monipuolisen liikunnan tärkeydenrentoutumaan paremmin jopa kesken stressin ja työpäivännukahtamaan helpommin ja nukkumaan paremmat yöunettekemään parempia valintoja liittyen ateriarytmiin ja alkoholin käyttöön

Suosittelen lämpimästä Rela Time valmennusta! 

 

Sonja Stenberg-Ala, Sales Manager Gymstick International Oy

RelaTimen valmentajat onnistuivat saamaan meidän 20 hengen tyhy-päivässä uusia oivalluksia meille palautumisesta ja stressinhallinnasta, vaikka aihealue olikin fysiologisesti osalle tuttua. Valmennus koostui sopivassa suhteessa teoriasta, käytännönharjoitteista ja yhteisistä keskusteluhetkistä. Kiitokset! 

 

PHHYKY, joukko esimiehiä

OTA YHTEYTTÄ

Sinä päätät, miten sinä voit, me autamme sinua.

Täytä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä.

Tai soita Sannalle puh. 040 733 0318. Sähköpostilla saat meihin yhteyden sanna.kasurinen@relatime.fi / katri.ranta@relatime.fi.