Vahvuutenamme valmentajina on herkkyytemme. Herkkyys antaa meille kyvyn lukea ja kuulla toisia ihmisiä. Huomioimme koulutettavien ryhmää ja valmennettavia mm. kehonkielestä: ilmeistä, eleistä ja asennoista. Nämä asiat kertovat usein enemmän kuin se, mitä sanotaan ääneen. Pystymme herkkinä ihmisinä myös huomioimaan erilaisuutta ja yksilöllisyyttä.

 

Kehomme ja mielemme tarvitsevat paljon palautumista: lepoa ja rauhaa. Olemme opetelleet hyväksymään itsemme sekä tunnistamaan tarpeemme. Omien kokemustemme ja taustojemme kautta, meillä on paljon annettavaa ja haluamme näyttää suuntaa kohti kulttuuria, jossa hyväksytään itsemme juuri sellaisina kuin olemme ja jossa osataan hyödyntää ominaisuutemme voimavaroina. Voidaan yhdessä paremmin!

RELATIIMI

SANNA KASURINEN

- Innostava käynnistäjä ja luotettava kuuntelija -

Näillä sanoilla kuvaan itseäni. Asiakkaat ovat nimenneet minut näiden lisäksi myös hauskuuttajaksi ja porukan innostajaksi. Nämä piirteet ovat minulle liikunnan alan taustani lisäksi myös yksi syy siihen, miksi olen tarvinnut pysähtymistä, rentoutumista ja mielenhallintaa. Tarvitsen myös yksinoloa ja pysähtymistä, minkä avulla lataan itseni ja rauhoitan kirjaimellisesti kehoni ja mieleni. Olen vihdoin löytänyt itselleni ja ammattiini sen osan, mikä siitä selkeästi on puuttunut. Me kaikki tarvitsemme rauhoittumista, joka tarkoittaa itsensä pysäyttämistä nykyhetkeen. Hengitys toimii meillä loistava ankkurina. Se on aina tässä ja läsnä juuri nyt. Olen ymmärtänyt pysähtymisen voiman ja haluan auttaa ihmisiä sen oivaltamisessa.

 

Olen valmennuksen ja ohjauksen ammattilainen. Liikunnanohjaajaksi ja ravitsemusvalmentajaksi valmistuttuani työskentelin vuosia Suomen urheiluopistollaryhmäliikunnan ohjauksen ja yritysryhmien ohjaajana ja valmentajana. Olen Gymstick Internationalin ja Wellbeeingin perustajajäsen. Jo vuodesta 2003 olen ollut kehittämässä, suunnittelemassa ja ohjaamassa Gymstickin kuntoiluvälineisiin liittyviä ohjeistuksia, koulutuksia ja valmennuksia. Olen kouluttanut ja ohjannut satoja/tuhansia ohjaajia kuluttaja-asiakkaiden lisäksi sekä käynyt sadoissa yrityksissä parantamassa yritysten ja työntekijöiden hyvinvointia.

KOULUTUKSET

 

Mentaalivalmentaja 2019

Mindcoach ® Certified Trainer 2019

Liiketalouden perustutkinto 2019

Rentoutusohjaaja 2018

M.A.X. Ryhmäliikuntakonseptin kouluttaja Suomessa vuodesta 2017

Gymstick Master Trainer ja konseptin kehittäjä vuodesta 2006

Personal Trainer 2002

Ravitsemusteknikko 1997

Liikunnanohjaaja 1993

 

KURSSIT

 
Työikäisten aivoterveyden perusteet 2020

FasciaMethod ohjaaja 2018

Firstbeat hyvinvointianalyysikoulutus 2017

Yoga-flow ohjaaja 2015

Chiball ohjaaja 2008

useita ryhmäliikunta-alan jatkokoulutuksia

KATRI RANTA

- Rauhallinen, luonnollinen ja
positiivinen -

Näin asiakkaat kuvaavat minua valmentajana. Itse kutsun itseäni myös käytännöntekijäksi ja ahkeraksi organisaattoriksi. Rentoutus- ja mentaalivalmennus on tullut elämääni omien elämäntilanteideni ja terveydellisten haasteideni kautta. Elämänlaatuni on muuttunut huimasti ja sen kaiken haluan jakaa teidän valmennettavieni kanssa. Ennen mentaalivalmentajan koulutuksiani, en edes ymmärtänyt, että lähes kaikki mielen ja kehon haasteeni johtuivat stressistä ja sen aiheuttamista kehon reaktioista.

 

Itsensä tunteminen, asioiden tiedostaminen ja hyväksyminen ovat olleet hyvin tärkeä osa matkaani. On ollut pysähdyttävä, hengitettävä ja ymmärrettävä latautumisen tärkeys. Koska olen aina pitänyt pienestä ”kiireestä”, ajattelin, että asioiden kuuluu olla niin. Nyt on mahtavaa, että voi välillä vaan olla ja rentoutua ja miettiä, miltä se oma keho tai mieli tuntuu. Nyt minulla on keinot rauhoittumiseen, huikeaa. Olen myös ymmärtänyt, että mikään ei muutu ellei mikään muutu eli olen tehnyt paljon muutoksia elämän eri osa-alueilla. Kannattaa kokeilla!

 

Ammatillisen opettajan pätevyyteni, aikuiskasvatustieteiden sekä työ- ja organisaatiopsykologian lisäopinnot ovat tuoneet minut alun perin ohjausalalle aikuisten pariin kouluttamaan ja valmentamaan. Toimin yrityksessämme myös ”paperien pyörittäjänä” pitkän liiketalouden taustani, kokemukseni ja ylemmän amk:n tradenomin koulutukseni vuoksi. Saatanpa toimia myös ideanikkarina.

KOULUTUKSET

 

Mentaalivalmentaja 2019

Rentoutusohjaaja 2018

Ammatillisen opettajan pedagogiset opinnot 2016

Tradenomi (ylempi amk) 2007

KURSSIT

Työ- ja organisaatiopsykologian aineopinnot, vireillä

Työikäisten aivoterveyden perusteet 2020

Psyykkisen valmennuksen perusteet 2020

 Työ- ja organisaatiopsykologian perusopinnot 2020

Aikuiskasvatustieteen aineopinnot 2018

Aikuiskasvatustieteen perusopinnot 2015

download

SANNA TUHKANEN

- Motivoiva, aito, kiinnostunut -

Näin valmennettavat kuvailevat minua. Siskoni sanoen olen myös kuin pyörremyrsky rakastavalla läsnäololla ja innostavalla rohkeudella. Itse kuvailisin itseäni energiseksi, kannustavaksi ja lämmin henkiseksi sosiaalialan ammattilaiseksi, personal traineriksi, Fustra-ohjaajaksi ja perhevalmentajaksi.

 

Teen työtäni suurella sydämellä, tavoitteenani on sinun hyvinvointisi. Liikunta on aina ollut osana elämääni tavalla tai toisella ja olen SuperSuper iloinen, että olen tehnyt siitä myös ammatin itselleni.Kokonaisvaltainen hyvä olo, työssä jaksaminen, kiinnostus hyvinvoinnista ja terveydestä saivat minut kouluttautumaan lisäksi liikunnan, terveyden ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämisen pariin. Nautin sosiaalisuudesta ja olen avoin sekä annan ihmisten seurassa itsestäni 100 prosenttia läsnäolollani. Vastapainoksi viihdyn ja rakastan yksin oloa niin luonnossa kuin kotona ladaten akkuja ja palautuen.

 

Oman elämän haasteet työelämässä sekä yksityiselämässä ovat saaneet käymään matkan henkisen kasvun sekä stressinhallinnan parissa. Pysähtyminen, itsensä kuunteleminen ja palautuminen sekä näiden tärkeyden ymmärtäminen arjen keskellä ovat muodostuneet osaksi jokapäiväistä elämääni.

 

”Mikä olisikaan mahtavampaa kuin, että voisit nauttia elämästä täysillä? Onko välillä fiilis, että patterit on koko ajan loppu ja painokin seilaa edestakaisin? Kiva olisi käydä lenkkeilemässä nauttien ja hymyillen auringon kanssa kilpaa mutta selkä kipeytyy jo muutamasta reippaammasta askeleesta. Hartiat ja pää on koko ajan jumissa, eikä sitä helpota yhtään jatkuva istuminen näyttöpäätteen äärellä työpaikalla. Tai mietityttääkö välillä, miten selvitä arkielämän: työ, perhe-elämä, harrastukset ristitulesta?”Valmentajana vahvuuteni ovat empaattisuus, elämänkokemus sekä motivoiva ja tsemppaava ote. Huomioin jokaisen ihmisen yksilönä hänen tavoitteita ja arvoja kunnioittaen. Hyvinvointialan ammattilaisena haluan tarjota asiakkailleni mielekkään, iloisen ja positiivisen sekä samalla tarvittaessa jämäkän ja vaativankin yhteistyön, oli tavoitteesi kokonaisvaltainen elämäntapa muutos, henkinen kasvu, kehonmuokkaus tai vaikka kivuton askel.

KOULUTUKSET

Auktorisoitu Personal Trainer 2018

Fustra-ohjaaja Lisenssi 2018

Lähihoitaja, erikoistuminen ensihoitoon 2002

KURSSIT

Perhearviointimenetelmä koulutus 2019

Pride -valmennus 2012

Anna lapsen onnistua 2011

TIINA VIRLANDER

- Aito, selkeä, helposti lähestyttävä, taitava tekemään asiakkaasta tähden -

Näin ovat ihmiset, joiden kanssa olen työskennellyt kuvaanneet minua. Itse lisäisin työminääni kuvaamaan hyvinvointialan edustajana sanoja, kuten tiedonhaluinen, realisti, perusasioiden kannattaja ja asiakaspalveluhenkinen. Minulla on myös halua ja tahtoa mennä eteenpäin, kehittyä ja samalla luoda
hyvän sekä terveellisen elämän taitoja ja motivaatiota ihmisille ympärilläni. 

Toimin pitkään myynnin ja markkinoinnin sekä asiakaspalvelun tehtävissä, josta tiet johti yrittäjäksi hyvinvointialalle oman kehoni ohjaamana. Lihaskunnosta huolehtimisen tärkeydestä tulin tietoiseksi ensimmäisen kerran parikymppisenä, kun lapsena sairastetusta reumasta sain terveen paperit. Terveyttä jäi kuitenkin varjostamaan erilaiset iho-ogelmat ja suolistosairaudet kuten keliakia, tällöin tiedonjanoni vain kasvoi ja aloin opiskelemaan kokonaisvaltaista hyvinvointia, liikkumista, ravintoa ja lepoa. Hyvinvoinnin edistämisestä tuli ensin ”harrastus” ja lopulta myös rakastamani työ liikunta-alan yrittäjänä ja ravinto/voima-valmentajana.


Omaan vahvaa osaamista terveen lihaskuntoharjoittelun sekä ravintorikkaan ravinnon toteuttamisesta.Haluan omalta osalta olla hyvinvointialalla edustamassa perusasioiden tärkeyttä, tutkittuun tietoon perustuvaa hyvinvointiohjausta sekä jakamassa tietojani ja taitojani, jotta jokaisella olisi mahdollisuus voida paremmin.
Omaan kokemusasiantuntiuutta myös kehon sekä mielen ylirastitustilasta, sekä siitä toipumisesta. Tämä on tuonut paljon ymmärrystä sekä lisännyt osaamistani palautumisen tärkeydestä. Palautuminen ja lepo huomioidaan aina valmennuksissani yhtenä tärkenä isona osa-alueena. 

”Riittävä lihaskuntoharjoittelu, ravintorikas ruoka sekä palautumisesta huolehtiminen tekee ihmisestä mieleltään sekä keholtaan vahvan, terveellä tavalla itsevarman ja hänen lähellään on hyvä muiden olla”

KOULUTUKSET

Voimavalmentaja 2019

Ravintovalmentaja 2016

PT-tutkinto 2015

Liikunnan ohjaajan ammattitutkinto 2015

Hiusalan ammattitutkinto 2012

Markkinoinnin ja asiakaspalvelun merkonomi 1999

Lisäksi paljon liikunta- ja hyvinvointialan kursseja

OTA YHTEYTTÄ

Sinä päätät, miten sinä voit, me autamme sinua.

Täytä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä.

Tai soita Sannalle puh. 040 733 0318 . Sähköpostilla saat meihin yhteyden sanna.kasurinen@relatime.fi / katri.ranta@relatime.fi.