Rumpuhieroja

89,90 sis. alv(24%)

Kuvaus

ETÄTYÖPISTEIDEN RUMPUHIEROJA RENTOUTTAVIIN HETKIIN!

 

Gymstick rumpuhieroja on laadukas ja todella tehokas hierontalaite, joka soveltuu moniin eri lihasryhmiin. Hieroja toimii työpäivän aikana esimerkiksi niska-hartiaseudun jumien ennaltaehkäisijänä. Tarvitsetko apuja jumiutuneisiin niska-hartiaseudun lihaksiin? Mitä istuminen ja etätyöpiste vaikuttavat kehoosi? Nyt jos koskaan hieronnalle on tarve. Tämä turvallinen ”koti”hieroja jokapäiväiseen käyttöön! Voit valita joko rentouttavan hieronnan tai tehokkaan ja nopean keinon virkistää etätyöpäivän jumiutuneet lihakset.

 

Hartiahierojassa on uniikki ”naputushieronta”, joka avaa kipeytyneitä lihaksia tehokkaasti. Hieroja sisältää 20 erilaista rytmistä hierontaa, jotka ovat säädettävissä kymmeneen eri voimakkuuteen. Käsilenkeistä saat hyvän ja tukevan otteen. Rumpuhierojalla voi hieroa hartijoiden lisäksi myös useita muita lihasryhmiä, joka tekee tästä hierojasta erittäin monipuolisen. Hartiahierojan käyttö vetreyttää lihaksia, rentouttaa niskaa, hartioita, reisiä, pakaroita sekä myös muita kehon lihaksia ja automaattinen ajastin varmistaa laitteen turvallisen käytön.

 

TUOTETIEDOT JA OMINAISUUDET: 20 erilaista rytmistä hierontaa ajastimella, 10 eri hierontavoimakkuutta Materiaali: helppohoitoinen synteettinen nahka. Helppokäyttöinen integroitu hallintalaite LED-näytöllä. Verkkovirta: 220 V / 50 Hz Sisältää: Hierontalaitteen kädensijoilla sekä käyttöohjeet (FIN, SWE, ENG)

 

Tuotteiden toimitus lähimpään postin noutopaikkaan 5-7 arkipäivän kuluessa. ILMAINEN TOIMITUS Tilauksille jotka ylittävät 69 €

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.